Arkivflytning

Arkivflytning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Arkivflytning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Goliat udfører arkivflytning og vi holder styr på arkiverne under hele flytteprocessen, vi pakker og sætter op, så i får et arkiv der fungerer når opgaven er, afsluttet. Vi holder styr på arkiverne, mens vi flytter dem, så de kan bruges hele tiden.

Hvad enten det er journaler, bibliotek, bogholderi eller andet materiale, der er arkiveret, som skal flyttes kan vi foretage en flytning af jeres arkiv i den rækkefølge som i ønsker det.

Flytning af arkiv kræver omhu og præcision, vi har en lang erfaring med flytning af alt fra få hylde meter til flere, vi minemere tidsforbruges og dermed opnår en konkurrencedygtig pris uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Vi ved hvilket ansvar det er, at varetage en arkiv flytning, så vi sikrer at alle tidsplaner og aftaler er overholdt ned til mindste detalje. Vi har både viljen og evnerne til at følge med udviklingen og er derfor den helt rette samarbejdspartner, når jeres arkiv skal flyttes.

Vi baserer vores succes på tilfredse kunder og vi sætter en ære i at arbejde bliver udført som det oprindeligt er ønskede. Det er vigtigt for os, at vores arbejde lever op til alle forventninger og ønsker.

Vi ser gerne, i betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe jer til den helt rigtige løsning i forbindelse med flytning af jeres arkiv. Mangler i plads kan vi opbevare jeres arkiv og leverer kasser eller journaler efter jeres anmodning.

Vi ser frem til at hører fra jer og har i spørgsmål eller ønsker et tilbud så kontakt os HER: