Erhvervsflytning

Erhvervsflytning udføres i Espergærde og Nordsjælland

Erhvervsflytning udføres i Espergærde og Nordsjælland

Erhvervsflytning er en tillidssag, den skal foregå nemt, problemfrit og uden der opstår nogen skader. Vores flytterådgiver gennemgår flytningen af virksomheden ved en besigtigelse af den fysiske situation og ud fra denne udarbejdes der en flytteplan for afviklingen af virksomhedens flytning.

Under denne gennemgang, vil i fællesskab se efter muligheder for at lette flytningen, dette kan gøres med det rigtige udstyr, nedpaknings teknikker og andre innovative løsninger, det vil være tidsbesparende i forbindelse med flytningen.

I samarbejde med virksomheden tilrettelægges flytningen for at optimerer deres medarbejder arbejdstid under flytningen samt sikre at flytningen forstyrrer så lidt som muligt og samtidig får den bedste og mest omkostnings effektive flytning.

Herefter gennemføres den gældende virksomheds flytning med professionelt flyttefork og moderne materiel. Det er vigtigt at virksomheden kommer hurtigt i gang igen på den nye adresse så hurtigt som muligt og med så få gener for personalet, og vi kan også udfører flytningen i weekenden og om natten.

Vi kan tilbyde en totalløsning ved flytning af virksomheden, hvor vi står for alt logostik og hvor vi emballerer og pakker alt i flyttekasser samt afmonterer inventar. Flyttelæsset køres til virksomhedens nye adresse, og vi sætter alt på plads, efter jeres anvisning eller plantegninger.

Har du brug for rådgivning, eller et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os HER.