Virksomhedsflytning

Virksomhedsflytning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Virksomhedsflytning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Virksomhedsflytning med Goliat som samarbejdspartner, starter med en besigtigelse af de fysiske forhold af vores flytterådgiver og med udgangspunkt i besigtigelsen dimensioneres flytteopgaven i forhold til antal medarbejder og materiel samtidig med, at der udarbejdes en plan for flytningens gennemførelse.

Goliat hjælper ved mindre flytteopgaver, intern flytning, samt ved de store flytninger og virksomheden kan spare mange ressourcer ved at benytte vores flytteservice. Vi udarbejder en tidsplan og en vejledning til brug for firmaets medarbejder samt leverer flyttekasser, labels og indpakningspapir og under selve flytningen vil der være en flytte ansvarlig til stede.

Ud fra placering af afdelinger og arbejdspladser samt de fysiske rammer i det nye domicil fastlægges en farveplan, således at man i flytteprocessen enkelt kan sortere effekter til den nye placering.

Vi ved at processen for flytning af en virksomhed kan være stressende for medarbejderne og berører produktiviteten af organisationens drift. Vi har stor erfaring i kontor og firmaflytning både nationalt og internationalt.

Uanset om blot skal flytte et arkivskab eller har brug for et engageret team til at flytte mange medarbejdere, klare vi flytteopgaver. Når du benytter et erfarent flyttefirma kan du med i ro i sindet stole på, at din virksomhed flyttes hurtigt, effektivt og økonomisk med minimering af nedetid samt maksimering af produktivitet. Vi udfører de fleste flytning efter normal arbejdstid og i weekender, så du kan gøre det, du er bedst til.

Hvis du ønsker flere oplysninger, eller et tilbud så kontakt os HER.