Flyttefirma

Flyttefirma i Espergærde flytter effektiv og til prisen

Flyttefirma i Espergærde flytter effektiv og til prisen

Vi er et flyttefirma i Espergærde med mere end 15 års erfaring indenfor privatflytning og virksomhedsflytning. Vi leverer kvalitets flytninger til konkurrencedygtige priser og vi overholder aftalte priser, betingelser og leveringstider. Vi er et velfungerende flytteforretning der følger med tiden og i den grad en virksomhed i vækst med skarpt fokus på private, erhvervs- og offentlige kunder. Vi benytter alle former for special udstyr til løft af tunge genstande, emballering, speciale gaderobekasser og meget mere.

Hos os er det vigtigt at du som kunde får en god flytte-oplevelse når du benytter os, det er vores målsætning at gøre alting bedre end konkurrenterne. Du vil som kunde hos os opleve en højteknologisk flytteforretning, der har taget flytninger til et helt nyt niveau. Vi sætter stor dyd i at passe på dine ejendele og udfører kvalitets flytninger samt opbevaring af dit indbo til lave priser.

Vi er stolte af vores flytteforretning og mange af vores kunder kommer fra anbefalinger fra tidligere flytninger. For os er det din tryghed der er vigtig, at du som kunde føler dig tryg ved at overlade din flytning til os. Vælger du at vi skal foretage din flytning, så garanterer vi at vores aftale overholdes og at flytningen foretages med høj kvalitet.

Du kan med andre være tryg ved at overlade din flytning og eventuelt opbevaring til os.

Har du brug for rådgivning, eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at KONTAKTE OS.