Billig flytning

Billig flytning udføres til prisen og tiden.

Billig flytning udføres til prisen og tiden, hvergang.

Billig flytning med Goliat. Det betyder meget for os at din flytning bliver nem og til at betale, vi opererer i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, vi kører dog i hele Danmark og udlandet. Med base i Espergærde i Nordsjælland er vi centralt placeret og dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn godt.

Vi bestræber os på at udføre en effektiv og professionel flytning til en billig pris og uden at gå på kompromis med servicen.

Der er en del flyttefirmaer der tilbyder en flytning for billigt, de såkaldte "pirat flyttefirma / flyttemænd" og deres priser er usædvanlig billig. Når en flytning bliver for billigt er der som regel noget galt. En flytning koster det en flytning koster.

En flytning kan også blive meget for billigt og du kan ende med store omkostninger og kan blive klædt af til skindet.

Alle vores flytninger begynder med en besigtigelse på den fysiske location hvor en konsulent opmåler det bohave, der skal flyttes eller eventuelt opbevares. Skal din flytning udføres sikkert, professionelt og samtidigt billigt, hjælper Goliat dig med en vejledning samt rådgivning om nedpakning i flyttekasser, og det praktiske angående selve flytningen.

Hos os for du altid et skriftligt tilbud og en ordrebekræftelse der giver dig sikkerhed for at vi har en aftale og det føler vi er vigtigt. Vi låner dig flyttekasser og hjælper dig med de praktiske ting.

Har du brug for rådgivning, eller ønsker du et tilbud så kontakt os HER.