Dødsbo

Dødsbo rydning, opkøb og tømning udgøres professionalt.

Dødsbo rydning, opkøb og tømning udføres professionalt.

Dødsbo rydning er et spørgsmål om gensidig tillid, konduite og professionalisme. Alle opgaver påtages, vi arrangerer salg og rydning af alle former for dødsboer. Uanset om der er arvinger eller ej, skal boet gøres op på en forsvarlig og respektfuld måde. Det gælder både opgørelsen af værdirer, og måden hvorpå tingene skaffes af vejen og boligen forlades. Vi har mange års erfaring i at rydde dødsboer, både helt og delvist, alt efter hvad der kræves.

Når et dødsbo skal ryddes er der mange ting at forholde sig til, vi har den nødvendige erfaring og der sikre dig, at du får hvad du forventer. Vi rydder døsboet med stor omhu og respekt for det tilbageværende indbo. Et dødsbo ryddes hurtigt, enkelt og med omtanke for de efterladte. Vi har fuld forståelse for den svære situation, man står i. Vi gør alt, hvad vi kan for, at et dødsbo ryddes med omhu og i samarbejde med de pårørende.

Vi tilbyder at rydde boligen helt eller delvis og det vil sige at vi arrangerer salg af det der er salgbart og lader resten stå, eller en total rydning hvor alle rum ryddes for løsøre og gardiner, lamper og tæpper fjernes. Vær opmærksom på, at det ikke er alt der er brugbart, som kan sælges. Når vi har besigtigede boet, kan vi give et fast tilbud på at sælge det, eller en fast pris for at rydde det. I samråd med de efterladte samles de personlige ejendele som  familiefotos, personlige papirer m.m. efter nærmere aftale.

Vi kan også bortskaffe ejendele forsvarligt i følge aftale med de pårørende og vi kan også tilbyde slutrengøring. Alle værdier bliver nøje og seriøst gennemgået, og alle aftaler bliver skrevet ned, dette er din garanti for at arbejdet bliver gjort ordenligt, samt en fuldmagt så vi kan udfører opgaven.

Har du brug for rådgivning, eller et tilbud så kontakt os HER.