Europa flytning

Europa flytning foretages professionelt med Goliat

Europa flytning foretages professionelt med Goliat

Europa flytning adskiller sig væsentligt fra en almindelig flytning og kræver grundig gennemgang. Alle flytninger til Europa begynder med en besigtigelse på den fysiske location hvor en erfaren konsulent opmåler det bohave, der skal flyttes eller eventuelt opbevares. Under besigtigelsen vil du modtage flyttevejledning.

Goliat sørger for at dit indbo bliver sikkert pakket, trygt transporteret til destinationen i Europa. Under hele flytteforløbet vil du have kontakt til en konsulent, som koordinerer alle involverede parter og hjælper dig og din familie til en tryg flytteoplevelse og en god start på tilværelsen i de nye omgivelser.

Vi udfører flytninger til og fra Europa på baggrund af et fast flyttetilbud som betyder, at du aldrig oplever ekstra udgifter. Flytningen gennemføres med professionelle flyttefolk, der passer på dine ejendele hele vejen, hvilket giver den nødvendige tryghed.

Vi og vores samarbejdspartner er professionelle flyttefirmaer som er specialister på området og som foretager mange flytninger i Europe hvert eneste år, og derfor er der kontrol over alt det tekniske, forsikring og de nødvendige dokumenter.

Har du brug for rådgivning, eller et tilbud så kontakt os Her.