Flytning til Sverige

Flytning til Sverige fra Danmark billigt og effektiv

Flytning til Sverige fra Danmark billigt og effektiv

Flytning til Sverige er en opgave for Goliat som er en seriøs partner og har en stor ekspertise i at varetage sådanne flytninger og vi er ofte i Sverige. Vores høje erfaring med ture til Sverige gør, at vi ved hvor vi kan nedsætte vores omkostninger og dermed tilbyde en favorabel pris.

Derudover er det vores overbevisning, at vi prismæssigt er en af de billigste spillere indenfor kvalitetsflytning, og da en flytning til Sverige hurtigt kan blive en dyr affære, vil en besigtigelses være en god start og den rigtige løsning.

Når du skal flytte til Sverige skal det planlægges anderledes og skiller sig klart ud fra en almindelig flytning. Der er selvfølgelig tale om en større afstand, broafgift eller færgeudgift. Derudover skal man have forsikringerne i orden da der er andre regler udenfor Danmarks grænser og alt dette har vi styr på.

Vi har jævnligt flytning af indbo og transporter til Malmø, Stockholm, Göteborg, andre byer i Sverige samt Norge, så uanset hvor du skal flytte fra eller til Sverige, så er vi klar til at hjælpe dig med at flytte til Sverige. Vi klarer store og små flytninger med udgangspunkt i dit behov og ønsker.

Benyt os til at udfører din flytning og du er sikker på at der bliver taget professionelt og nænsomt om alle dine ejendele.

Har du brug for rådgivning eller et tilbud så kontakt os HER.