Flytning

Flytning i Espergærde og Nordsjælland med Goliat.

Flytning i Espergærde og Nordsjælland med Goliat.

Flytning med omtanke er tryghed og Goliats motto. Vi foretager flytteopgaver, professionelt og billige, samt hjælper vi dig med råd og vejledning om alt det praktiske ved en privat eller erhvervsflytning. Hos Goliat vælger du den flytteløsning som passer til dig og dit budget.

Tryghed i alle flytteopgaver er nøgleordet hos Goliat uanset om det er en privat eller en komples erhvervsflytning leverer flyttefirmaet Goliat den rigtige løsning som passer dit behov. Den individuelle opgave skræddersyer vi efter dine ønsker, hvor du kan vælge hvor meget du selv deltager i arbejdet og Goliat leverer flyttekasser, garderobebokse og indpakningspapir.

Med et professionelt flyttefirma som Goliat vil du få en problemfri flytning og vi hjælper til hele vejen igennem flytteprocessen som sikre at din flytning sker sikkert og gnidningsfrit, hvilket gør at du ikke får stress og unødvendige bekymringer.

Flyttefirmaet Goliat har mange års erfaring indenfor flytte branchen og vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende besigtigelse, og fremsender efterfølgende et flyttetilbud. Flyttefirmaet Goliat står parat til at hjælpe dig med din flytteopgave eller transport og vi beskytter dine ejendele under hele transporten eller flytningen.

Ring til os på 70 22 39 40 eller kontakt os her.