Flyttetransport

Flyttetransport med Goliat i Espergærde nemt og billigt

Flyttetransport med Goliat i Espergærde nemt og billigt

Flyttetransport med Goliat er fremtidens flyttekoncept, det er nemt og billigt samt undgår i stress og jag. Du pakker selv i flyttekasserne; glas og porcelæn skal i flyttekasser for sig selv, hvor ingen tunge ting kan smadre det. Husk at pakke alt ind separat, brug ikke avispapir da tryksværten smitter af, og lad være med at overfylde flyttekasserne, så de bliver for tunge.

Hvis du pakker bøger ned, så nøjes med at fylde bunden, og fyld derefter flyttekasserne op med lette ting som tæpper, tøj og lignende. Sørg for at skrive på flyttekasserne, hvor dine ejendele hører til da det vil gøre det nemmer, når du skal pakke ud igen.

Vi lever flyttebilen med chauffør og du stiller med mandskabet til at læsse flyttebilen og vores erfarende chauffør pakker flyttebilen. Når flyttebilen er læsset køre den til din nye adresse hvor chaufføren læsser af til vognkanten og i bærer dit indbo ind.

Det vil sige, at vi møder op med en flyttebil i passende størrelse samt en chauffør, du og dine medhjælper læsser og aflæsser flyttebilen og når du selv hjælper til, så sparer du penge.

Har du brug for rådgivning elle et tilbud så kontakt os HER.