Konkursbo

Konkursbo ryddes professionale og effektivt af Goliat.

Konkursbo ryddes professionalt og effektivt af Goliat.

Konkursbo rydning foretages af Goliat, står du med en klient som er gået konkurs og har arkiver som skal ryddes elle opbevares, aktiver som skal ryddes eller bortsælges så hjælper vi dig med en plan og finder ud af hvad der skal gøres. Arkiv og dokumenter som skal opbevares eller destrueres, maskiner, udstyr og andre aktiver der skal realiseres, registrering af alle aktiver samt oprydning.

Ud over at tømme konkursboet og registrere alle effekter, sørger vi for transport til auktion eller lageropbevaring samt skaffer dig af med affald og vi udfører slutrengøring. Vi er en seriøs samarbejdspartner, der yder en høj service og stor diskretion ved alle opgaver samt leverer vi en totalløsning indenfor tømning af konkursboet. Vi sørger for, at hele forløbet kører let, smertefrit og uden problemer samt kan vi være behjælpelig med andre praktiske opgaver, der kan være i forbindelse med afvikling af konkursboet.

Vores intention er at det skal være så uproblematisk at afvikle et konkursbo, som det er muligt og et konkursbo kan være en kompliceret affære og derfor er det vigtigt at det firma der vælges til at udføre arbejdet, gør dette ordentligt, således at der ikke opstår komplikationer for kurator når konkursboet skal ryddes.

Goliat tilbyder en professionel totalrydning af konkursboet i samarbejde med kurator, så de udfordringer der kan opstå, bliver løst optimalt.

Har du brug for rådgivning eller ønsker et tilbud så kontakt os HER.