Pengeskabsflytning

Pengeskabsflytning udføres professionelt af Goliat

Pengeskabsflytning udføres professionelt af Goliat

Pengeskabsflytning klares naturligvis af Goliat, et pengeskab er meget tungt, samt flytning af et pengeskab er i kategorien tungt løft. Flytning at et pengeskab, er ikke noget vi anbefaler, der håndteres på egen hånd.

Flytning at et pengeskab, er ikke bare et spørgsmål om stærke flyttefolk, da et pengeskab vejer fra ca. 400 kg og opefter, eller råstyrke, men teknikken og det rigtige udstyr. Derfor er det en opgave for fagfolk, da der er mange ting der kan gå galt, når man først begynder at flytte på et pengeskab og kommer det ud af kontrol vil det forårsage store skader på personer, bygninger og gulv.

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger til flytning af pengeskabe, sikringsskabe samt brandskabe og dermed er vi godt rustet til at udfører opgaven. Vi begynder med en besigtigelse på den location hvor pengeskabet står. Når vi har foretaget besigtigelsen kan du opnå en meget fordelagtig pris da vi har forberedt os på opgaven i forvejen.

Vi baserer vores succes på tilfredse kunder og vi sætter en ære i at arbejde bliver udført som det oprindelig er ønsket og det er vigtigt for os, at vores arbejde lever op til alle forventninger og ønsker. Vi ser gerne, i betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe jer til den helt rigtige løsning i forbindelse med flytning af jeres pengeskab.

Har i brug for rådgivning, eller et tilbud så kontakt os HER.