Selvflyt

Selvflyt, spar op til 60 % på din flytning

Selvflyt, spar op til 60 % på din flytning

Selvflyt med Goliat er en fantastisk flytteløsning og fremtidens flyttekoncept, det er nemt og billigt, du sparer op til 60 % på din flytning, samt så undgår du stress og jag, da du flytter i dit eget tempo. Du pakker selv flyttekasserne, glas og porcelæn skal i flyttekasser for sig selv, hvor ingen tunge ting kan smadre det. Husk at pakke alt ind separat, brug ikke avispapir da tryksværten smitter af, og lad være med at overfylde flyttekasserne, så de bliver for tunge.

Hvis du pakker bøger ned, så nøjes med at fylde bunden, og fyld derefter flyttekassen op med lette ting som tæpper, tøj og ligende. Sørg for at skrive på flyttekasserne, hvor dine ejendele hører til da det vil gøre det nemmer, når du skal pakke ud igen.

Vi levere flyttecontainer, med flyttetæpper og flyttekasser, du stiller med mandskabet til at læsse flyttecontaineren og når du har læssed og meld den klar afhenter vi den og kører den til din nye adresse hvor du læsser af i det tempo som passer dig.

Det vil sige, at vi møder op med en flyttecontainer, du og dine medhjælper læsser og aflæsser flyttecontaineren og når du selv hjælper til, så spare du penge.

Har du brug for rådgivning, eller et tilbud så kontakt os HER