Statue flytning

Statue flytning udføres af Goliat sikkert og effektivt

Statue flytning udføres af Goliat sikkert og effektivt

Statue flytning kræver særlig færdigheder når, statuerer, skal pakkes og transporteres. Hos Goliat ser vi det som en kunst, at løse en sådan opgave. Det kræves en særlig professionalisme, når værdifulde genstande skal transporteres da der som regel er tale om store og uerstattelige værdier, hvor man ikke kan gå på kompromis med hverken pakning, flytning eller eventuelt opbevaring.

Vi har beskæftiget os med pakning og transport af statuerer i mange år og har oparbejdet unikke kompetencer indenfor branchen, og under transporten vil vores medarbejder være særlig agtpågivende hvis en nødsituation skulle opstå.

Flytning af kunst og andre værdifulde genstande, kræver færdigheder, orden, erfaring og det er grunden til at flytning af kunstværker og museumsgenstande kræver et professionel flyttefirma med erfaring i flytning af sådanne opgaver.

Professionel planlægning, emballering, materialer og værktøj fjerner mange timers arbejde og sikre at risikoen for skader minimeres.

Vi levere en bred vifte af tjenester såsom pakning af kunst, flytning, opbevaring og transport for at sikre, at de værdifulde forsendelser holdes beskyttet og i perfekt stand.

Ønsker du rådgivning, eller et tilbud så kontakt os HER.