Udlandsflytning

Udlandsflytning til alle destinationer i verden

Udlandsflytning til alle destinationer i verden

Udlandsflytning adskiller sig væsentligt fra en almindelig flytning samt kræver grundig gennemgang, og alle flytninger til udlandet begynder med en besigtigelse i dit hjem hvor en erfaren flyttekonsulent opmåler det bohave, der skal flyttes eller eventuelt opbevares. Under besigtigelsen vil du endvidere modtage indgående flyttevejledning.

Vi sørger for at dit indbo bliver sikkert pakket samt trygt transporteret til din nye bolig i udlandet og under hele flytteforløbet vil du have kontakt til en flyttekonsulent, som koordinerer alle involverede parter og hjælper dig og din familie til en tryg flytteoplevelse samt en god start på tilværelsen i de nye omgivelser.

Vi udfører flytninger til og fra udlandet på baggrund af fast flyttetilbud som betyder, at du aldrig oplever ekstra udgifter. Flytningen gennemføres, så vidt det er muligt, med det samme flytteteam. Vi og vores samarbejdspartner er professionelle flyttefirmaer som er specialister på området og som foretager mange internationale flytninger hver eneste år, og derfor er der kontrol over alt det tekniske, forsikring og nødvendige dokumenter.

Har du brug for rådgivning, eller et tilbud så kontakt os HER.