Udstationering

Udstationering til alle destinationer i verden

Udstationering til alle destinationer i verden

Udstationering er en opgave for Goliat og vi hjælper virksomheder, medarbejder eller private med at udarbejde en løsning som er skræddersyet til din flytteopgave. Vi giver grundlaget for et succesrigt ophold, idet medarbejderen kan fokuserer på den faktiske arbejdsopgave.

Alle flytninger til udlandet begynder med en besigtigelse at det bohave der skal flyttes hvor en erfaren flyttekonsulent opmåler, det der skal flyttes eller opbevares og under besigtigelsen vil du endvidere modtage indgående flyttevejledning.

Udstationeringer af virksomheder og familier er en tillidssag og skal udføres af professionelle flyttefirmaer som har den erfaring og de kontakter der skal til for at opnå en problemfri flytning.

Vi og vores samarbejdspartner er professionelle flyttefirmaer som er specialister på området og som foretager mange internationale flytninger hvert eneste år og derfor er der kontrol over alt det tekniske, forsikring og nødvendige dokumenter.

Goliat kan levere den ydelse, der sikker en tryg, hurtig on nem flytning til et nyt land, samt hjælper med at komme på plads.

Har du brug for rådgivning, eller et tilbud så kontakt os HER.