Containerkørsel

Containerkørsel og containertransport udføres af Goliat

Containerkørsel og containertransport udføres af Goliat

Containerkørsel udføres af Goliat og vi håndterer en lang række forskællige opgaver inden for transport og udlejning af container. Vi er fleksible og bidrager til at du får din opgave løst hurtig og som du ønsker det. Vi kan naturligvis også være behjælpelige med rådgivning og vejledning, skulle du være i tvivl om hvilken type transport eller kørsel din opgave kræver.

Vi sætter vores kunders tilfredshed i centrum, uanset hvilken opgave vi beskæftiger os med og derfor sætter vi en ære i at udføre vores arbejde professionelt samt leverer vi til aftalt tid og pris. Vi har mange års erfaring med kørsel af container og containerudlejning til private samt erhverv. Vi klarer en bred vifte af opgaver så lad Goliat  klare arbejdet for dig. Goliat har en stor erfaring inden for branchen som har givet os en særlig knowhow, hvilket betyder, at vi altid kan rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os så vi kan tage en sank om, hvordan vi kan hjælpe med din opgave elle for et uforpligtende tilbud.