Krankørsel med lastbil og mobilkraner i hele landet

Krankørsel med lastbil og mobilkraner i hele landet

Krankørsel udføres med lastbil og mobilkraner i hele landet, vi klare alle opgaver og vi beskæftiger os primært med krankørsel op til 220 ton samt mobilkran sammen med vores faste samarbejdspartner. Vi tilbyder totalløsninger inden for alle typer kranarbejde og vi flytter maskiner samt sørger for en professionel flytning hele vejen og klarer således både baksning, løft og transport.

Lastbilkraner er den perfekte løsning, når din opgave kræver transport og løft i samme ombæring. Hos Goliat har vi både ekspertisen og de rette kranbiler til at løfte dine udfordringer - uanset om det gælder små eller store transportopgaver.

Vi kan levere transportydelser til de helt store byggepladser med kran, grap arbejde og hejseopgaver, såvel som til entreprenører og håndværkervirksomheder. Også private kunder kan vi leverer kran og grap arbejde til, eksempelvis perlesten til indkørslen, flytning af legehuse og mange andre opgaver.

Vi kan derfor hjælpe med kran og kørsel samt er vi din fleksible og stabile samarbejdspartner. Goliat leverer transport og kranopgaver til konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau. Goliat er klar når du skal have en container ud, når du skal have udført løftearbejde, når du skal have fjernet affald eller jord, når du skal have leveret bygge og anlægsmaterialer.

Goliat har mange års erfaring og kan tilbyde vores kunder  en enestående løsning i forbindelse med relevante transportopgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os så vi kan tag en snak om, hvordan vi kan hjælpe med din opgave eller for et uforpligtende tilbud.