Opbevaring

Opbevaring for private og firmaer. Bedste priser.

Opbevaring for private og firmaer. Bedste priser.

Opbevaring er en tillidssag. Når du skal flytte kan der oftest være behov for opmagasinering af indbo og så skal det være et sted hvor flyttefirmaet har den fornødne erfaring og de bedste omgivelser. Goliat er rammen om din opbevaring.

Vi tilbyder opmagasinering i vores moderne klimakontrolleredered lagerfaciliteter, med hærværkssikret videoovervågning, hvor du trygt kan indlevere dine møbler til korter eller længere obevaring, som giver dig den nødvendige ro, frihed og tid til at skifte bolig uden at skulle tænke på fraflytnings og indflytnings dato. Vi passer på dine ejendele og vi er klar til at flytte dem, når du er klar til at flytte ind i din nye bolig.

Det er vigtigt at det indbo der nedpakkes i flyttekasser, er de flyttekasser som flyttefirmaerne benytter, da de er stærkere og kan bære vægten uden at de trykkes sammen og beskadigelse af dit indbo.

Du for et opbevaringsbevis som garanti, når dine møbler kommer på magasin og du skal huske, at meddele dit forsikringsselskab at dit indbo står til opmagasinering hos os.

Har i brug for rådgivning, eller et tilbud så kontakt os HER.