Arkivopbevaring

Arkivopbevaring til kr. 55 pr. måned pr. m3

Arkivopbevaring til kr. 55 pr. måned pr. m3. Vi henter og bringer.

Arkivopbevaring tilbydes af Goliat til kr. 55 pr. m3 pr. måned. Står din virksomhed og har brug for arkivopbevaring, så har vi løsningen.

Både advokater og revisorer har et stort behov for opbevaring af arkiv med afsluttede sager, men også andre virksomheder kan have behov for opbevaring af f.eks. gammelt regnskabsmateriale. Ved at opbevare dette på fjernlager, frigøres kvadratmeter i virksomheden, der ganske sikkert kan bruges mere effektivt. Vi har mulighed for forsvarlig opbevaring af sagsmapper og bilag og i flyttekasser på paller.

Vi kan sørge for nedpakning og afhentning af materialet, og kan – hvis behovet opstår – levere enkeltsager eller kasser med bilag, og afhente materialet igen.  Vi kan fungere som permanent lager eller midlertidigt lager, alt efter virksomhedens behov.

Goliat benyttes som, fjernarkiv for advokat og revisorfirmaer, der ikke har pladsen til deres klienters sager. Hver sag bliver nummereret og arkiveret i kasser, ligeledes nummereret, hvorefter der skrives pakkelister. Derved kan en "gammel" sag nemt findes frem igen, De skal blot maile os. De kan også selv finde Deres sager frem, ved blot at aftale, hvornår De kommer. Kontakt Goliat ApS for at få mere information om, hvilken løsning som passer bedst til Deres virksomheds aktuelle behov

Med mange tilfredse kunder herunder en del advokater, der får opbevaret deres arkiver på vort lager på en billig og nem måde, står vi klar til også at tage imod jeres arkiver eller møbler!