Lagerhotel i Espergærde

Lagerhotel i Espergærde til 55 kr. pr. m3.

Lagerhotel i Espergærde til 55 kr. pr. m3.

Vores lagerhotel er klimakontrolleret, med hærværkssikret videoovervågning og vi opstiller pallegods i reoler, bohave i træcontainer som rummer ca. 6 m3 og er noget af det mest sikre opbevarings metode der findes. Vi tilbyder alle former for opbevaring i korter eller længer tid. Goliat tilbyder lagerhotel til virksomheder eller private med behov for lagerplads, eventuelt pakning og forsendelse af vare til planlagt tid og sted.

Når du skal flytte og endnu ikke har fundet din nye bolig, eller hvis du skal arbejde i udlandet, kan Goliat opbevare dit bohave i den mellemliggende periode i kortere eller længere tid. Vi er rammen om din opbevaring og vi behandler dine ejendele som det var vores egne. Vi kan afhente de effekter der skal opbevares eller du kan vælger selv at indleverer dem, efter aftale og vi hjælper din naturligvis start til slut.

Vi er meget fleksible og skræddersyr en løsning, så den passer til netop dit behov samt er vi måske det billigste lagerhotel i Nordsjælland. Vi er din professionelle samarbejdspartner når der er brug for ekstra plads. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om en løsning der passer til dit behov eller for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.