Møbelopbevaring

Møbelopbevaring i Espergærde til 60 kr. pr. m3.

Møbelopbevaring i Espergærde til 60 kr. pr. m3.

Møbelopbevaring er en tillidssag. Når du skal flytte kan der oftes være behov for opbevaring af dit bohave og så skal det være et sted hvor flyttefirmaet har den fornøden erfaring og de bedste omgivelser. Goliat er rammen om din møbelopbevaring.

Vi tilbyder opbevaring af dit bohave i vores klimakontrolleredered lagerfaciliteter, med hærværkssikret videoovervågning, hvor du trygt kan indlevere dit bohave til korte eller længere opbevaring. Det giver dig den nødvendige ro, frihed og tid til at skifte bolig uden at skulle tænke på fraflytnings og indflytnings dato. Goliat passer på dit bohave og Goliat er klar til at flytte dem, når du er klar til at flytte ind i din nye bolig.

Det er vigtigt at det bohave der nedpakkes i flyttekasser, er de flyttekasser som flyttefirmaet benytter, da de er stærkere og kan bære vægten uden at de trykkes sammen og beskadiger dit bohave.

Goliat udsteder et opbevaringsbevis som er din garanti, når dit bohave kommer til opbevaring og du skalæ huske, at meddele dit forsikringsselskab at dit bohave står til opbevaring hos Goliat.

Har du brug for rådgivning, eller et tilbud er du velkommen til at kontakte os HER.