Privatflytning

Privatflytning i Espergærde og Nordsjælland med Goliat.

Privatflytning i Espergærde og Nordsjælland med Goliat.

Privatflytning er en tillidssag og det starter med at du kontakter os og aftaler et tidspunkt hvor det er belejligt for dig at vi kommer og besigtiger det indbo som skal flyttes eller opmagasineres. Det kan være svært at overskue, hvordan man helt præcis skal gribe en flytning an og hvordan skal der pakkes ned. Med os, som din rådgiver planlægger vi din flytning med dig og dermed undgår du unødvendig stress og jag.

Vi kan, hvis du ønsker det, emballerer og pakke dit indbo i kasser, adskille møbler samt pakke det ud, samle dine møbler i dit nye hjem og vi sætter naturligvis alt på plads efter dine anvisninger. Vi lægger vægt på at yde dig en god service og en høj kvalitet i vores arbejde samt følger vi altid flytteopgaven til dørs og behandler dine ejendele som det var vores egen.

Rigtig mange ting kan gå galt, hvis ikke indboet bliver pakket, håndteret og flyttet forsvarligt. Det er tidskrævende og besværligt, men sådan behøver det ikke at være, vi sætter en ære i at spare dig for tid og penge ved at rådgive dig omkring din flytning.

Din flytning kan udføres på en fast flyttepris eller på timepris. Ved timepris opgøres tiden der er brugt på din flytning efter udført arbejde og der tillægges en halv time for udkørsel og en halv time på hjemkørsels.

Hos os får du altid et skriftligt tilbud og en ordrebekræftelse der giver dig sikkerhed for at vi har en aftale og det føler vi er vigtigt. Vi låner dig flyttekasser og hjælper dig med de praktiske ting.

Har du brug for rådgivning, eller et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte og HER