Fugtskade

Fugtskade udbedres hurtigt i Helsingør og Nordsjælland

Fugtskade udbedres hurtigt i Helsingør og Nordsjælland

Fugtskade kan opdtå af mange årsager og som real opstår de efter vandskader, opstigende kloakvand, indtrængende vand, der trænger ind i husets mure, men i mange tilfælde af fugtskader, er det en fugtig kælder som er årsagen. Fugtskader kan også kommer efter, at du har haft større, eller mindre vandskader i kælderer, hvilket har været tilfældet, med de seneste års skybrud.

Fugtskader, der ikke bliver udbedret, spreder sig, og kan medføre omfattende skader. Derfor er det vigtigt, at fugtskader bliver udbedret hurtigst muligt efter, at de er blevet opdaget. Fugtskader kan sagtens spredes sig uden, at man ser det og fugtskader kan sprede sig bag væggen eller under gulvet, og så bliver en lille skade pludselig til en store  fugtskader.

De første tegn på fugtproblemer ses typisk som skjolder på væggen, lofter eller gulve. Det starter med et lille skjold i hjørnet eller i en sammenføjning og kan i nogle tilfælde indenfor få minutter vise sig som synligt vand, og i andre tilfælde kan skaden være flere år under udvikling.

Fugtskader kan give anledning til et dårligt indeklima, skimmelsvamp, råd og trænedbrydende svampe. Omkostningerne på reparationerne stiger også markandt i takt med, at fugten spreder sig, og dermed bliver fugtskaderne større. Har man først fået fugtskader, skal de udbedres omgående, hvis man ønsker, at fugtskaderne ikke skal sprede sig til andre dele af huset.

Hvad enten det drejer sig om små eller store skader, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.